Trist beslut

I höstas anmälde jag mig till ett lopp som heter Startmilen och går av stapeln i Örebro den 7 april. Tänkte att det skulle vara en bra morot för mig att hålla igång löpningen under vintern. Löpningen har går jättebra och min fredagsmil är lite helig. Jag har gjort om träningsschemat och tänkte minska antalet km på fredagar på löpbandet inomhus och ta igen dom på lördagen utomhus. Dels för att få lite asfalt under fötterna och dels för att vänja luftrören. Men efter lördagens löprunda har jag ändrat mig. 6km blev det och det gick jättebra, men jag kände att jag nästan blev för kall för att dra runt 1 mil.

Det är bara en månad kvar och våren har varit vansinnigt kall. Jag beundrar alla som springer i snö och is men jag ska nog vänta med att springa utomhus. Det är så enkelt när man springer på landet. När man är klar öppnar man dörren hemma och ställer sig framför vedspisen med en stor kopp varmt kaffe. Vart tusan tar man vägen i Örebro när man är kall och svettig. Leta efter bilen som står på en parkering 1 km längre bort? Var ligger överdragskläderna? Hinner jag köpa en korv innan jag går till bilen utan att frysa ihjäl?

Nej, jag hoppar över detta lopp. Anmälningsavgiften får brinna inne och ett av mina mål under 2018 är borta. Men det kanske dyker upp andra saker under 2018 som jag kan hoppa på. Om någon läser detta och ska springa den 7 april så önskar jag er stort lycka till!

Får trösta mig med ett par nya tights!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *