Aldrig mer – av Sara Larsson

Blev tipsad om Sara Larsson som en svensk författare. Alltid kul att upptäcka nya. Precis som den förra boken jag läste handlar denna om trafficking. Man väljer att skriva om ämnen som ligger i tiden. Det gjorde även jag när jag skrev min första bok där trafficking var en del av händelserna i boken.

Här får vi möte tre personer som har olika liv. De händelser som följer flätar samman deras öden och en spännande story byggs upp. Andrea växer upp i Rumänien under svåra förhållanden och blir givetvis erbjuden en toppenjobb i Spanien som visar sig vara fejk. Hon hamnar till slut i Sverige där hon fortsätter att bli utnyttjad under vidriga omständigheter.

Sen möter vi Ted som köper sex men blir påkommen. Och Patrik som arbetar som terapeut. Han finns med då en man grips som har plockat upp en minderårig flicka på Malmskillnadsgatan.

Man kastas direkt in i Andreas liv och får följa hennes kamp för att överleva. Man häpnar över hur män utnyttjar kvinnor bestialisk och för sina egna syften. En skam för hela världen där pengar och makt spelar en stor roll. Troligtvis kommer det aldrig att försvinna för vinsterna är för stora och lustarna för starka.

Sara Larsson har skrivit en bok tidigare som heter, Den första lögnen och förhoppningsvis fortsätter hon att skriva fler böcker. Kanske inte den typ av bok som lockar mig mest men den var helt ok!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *