Publicerat

 190218, Första given, som ljudbok

Vann månadens dikt på Svenska kulturnyheter

Två kungar i leken, e-bok, 170130

p1030977Medverkar i antologin, När ni andra sover, 161130

p1030743Novellsamling, Vad händer på våning2? 161012

Sista resanSista resan, e-novell 150202

Väskorna stod upptravade likt en pyramid vid ytterdörren när taxin tutade på garageuppfarten. Milano fyra dagar, sedan vidare till Rom. Affärerna och restaurangerna väntade på henne med öppna armar. När Leila slöt ögonen kunde hon se de mysiga gatustråken och känna den varma vinden. Hon såg de pittoreska restaurangerna och kände den kryddiga doften av mat. När hon öppnade sina ögon såg hon något annat.

fFörsta given, e-bok, den första i en trilogi, 151001

När de unga bröderna hittade sin far hängd efter konkursen och skilsmässan blir det en syn som etsar sig fast i deras minne. Nu är de vuxna och redo att hämnas. Deras fars gamle vän Gustaf, som är upphov till tragedin, ska få vad han förtjänar.

Gustaf och Charlotte Lilliecroona med barnen Johan, Lisa och Claes blir drabbade av hämnden på olika sätt och några klarar sig bättre än andra. Slutet får en oanad vändning där Gustaf försonas med sitt förflutna.

Ett modernt Dallas-drama som utspelas i Södermanland. Kryddat med spelberoende, droger, lögner och trafficking. Den första boken i en trilogi om familjen Lilliecroona på Herrestanäs herrgård mellan Katrineholm och Flen.

Främling, e-novell 150921

Främling vad döljer du för mig? Hade hon konfronterat honom hade hon kanske fått svar. Men Josefin frågade aldrig och när sanningen uppdagades var den mycket obehagligare än hon någonsin kunnat ana.
När hon efter ett par veckor tvingats vänja sig vid situationen kom nästa chock. Nu ställdes hon inför ett val som skulle få stora konsekvenser, vad hon än gjorde.

P1010799Våning Zero, novellsamling 150810, 25 blandade noveller med allt från lightskräck till kärlek. Beställs genom: piawidlund67@gmail.com

Johhny B GoodJohnny B Good, e-novell 150619

Det var inte ens motbjudande den första gången. Han hittade rätt och det kändes underbart. Rock´n roll hela vägen. Tomas var stjärna nu. Tjejerna stod på kö och pengarna rullade in. Festerna avlöste varandra. Han kunde få vad han ville. Frågan var om han visste vad han ville ha.

Lyckan kommerLyckan kommer, e-novell 150513

Lyckan kan komma snabbt och oväntat. Den har även en förmåga att försvinna snabbt och oväntat. Ellinor levde för dagen och såg hela sin tillvaro grusas sönder. När hon trodde att allt var som värst vände allting igen. Men på ett ganska oväntat sätt.

fFly me to the moon, e-novell 15041

Att tänja på gränserna och gå bakom ryggen på andra håller ett tag. Men om man inte behandlar sina vänner som om de verkligen vore ens vänner, kan man få anledning att ångra sig. För när eftertänksamheten kommer ifatt dig, kan det vara för sent. Alldeles för sent.

fikaÖver en fika med påtår – Ett pangjobb! 150331

 

Omslag-5Djävulens sista dans, e-novell 150306

I snart 300 år har hon vandrat i slottets korridorer utan att finna vad hon säker. Inget gör henne lycklig och ensamheten Är svår när minnena gör sig påminda om svunna tider. Tiden då hon var lycklig. Tiden innan det fasansfulla hände som förändrade allt. Efter det har hon följt besökarna på avstånd, gjort sina val men alltid misslyckats. Frågan är om hon någonsin kommer att finna vad hon söker?

cccccccccccccccccccccCitroner och kanelbullar, e-novell 140219

Efter att ha levt ensam i flera år stöter Linn på sin gamla körkompis Tomas. Minnen väcks snabbt till liv. Det visar sig att Tomas har tagit över kören och när han kommer med ett annorlunda förslag till Linn blir hon först tveksam, men sedan bestämmer hon sig för att tacka ja. Kanske ett av hennes bästa beslut i livet.

Den äcklige mannen, e-novell 141130

Jag kände på halsen får att kolla pulsen. Det fanns ingen. Visst är det skönt att ha val, att kunna ta egna val som inte påverkar dig själv. Får vissa kan valen vara konstiga men får mig var valet lätt. Så fort jag kände igen honom, den äcklige mannen, gjorde jag mitt val.

e-bok-9789176151082-Den smutsige pojken, e-novell 141230

Det var inte lätt att se honom där han satt ihopkrupen i hörnet med en lite för stor jacka på sig. Benen var korslagda och ryggen böjd. Gick man tillräckligt nära kunde man se något svart och stripigt som ilsket stack ut från jackans kapuschong. Det var ingen som gick nära. Eftersom jackan hade samma nyans som varuhusets grafitgråa vägg var man tvungen att titta noga om man skulle se honom där han satt med sin mugg i handen. Genom byxorna syntes hans nakna, vita hud. Ena bakfickan saknades och det var svårt att avgöra vilken färg byxorna haft från början. Lukten vittnade emellertid om att de borde tvättas omgående.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvInte som alla andra e-novell 150121

Varför måste man leva som alla andra? Om man bryter från normen blir man oftast sedd som lite udda. De första åren var värst, vissa av deras bekanta tog avstånd från dem. Men numera hade både Camilla och Johan och deras närmaste vänner insett att man kan leva tillsammans och vara lyckliga utan barn. Det var bara Camillas föräldrar som ännu inte accepterat deras val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *