Tips

El Skratto arrangerar standup kvällar vid det nya bad och hängstället Caféfluß i Göteborg, frihamnen . Kvällen gästas av följande Komiker.
Ludde Samuelsson,
 har gjort stand up comedy sedan 17 års ålder och räknas i dag som en av humorbranschens mest erfarna och yrkesskickliga ståuppkomiker.Ludde har uppträtt på i stort sett alla landets ståuppklubbar – till exempel Norra Brunn, RAW och Oslipat – och anlitas även som underhållning och konferencier på olika slags företagsevenemang. Under 2017 turnerade han med soloföreställningen Ludde Samuelsson säger något kul som senare kom att bli hans andra Spotify-album efter Bry dig inte om oss, vi plockar svamp. Våren 2019 var Ludde med och skrev manus till satirprogrammet Svenska Nyheter på SVT.

Martin Johansson, humor kan med ett ord beskrivas som finurlig när han driver med sig själv om att vara adopterad, om fördomar, kulturkrockar i vardagen och mycket annat. Hans framtoning är ofta snäll och alltid med glimten i ögat. Med bra scennärvaro och med bra tajming lockar han publiken till skratt.

Christian Kalcic, har en underbar självdistans om hur svensk han är, Christian har hört alla stereotypiska kommentarer om  skägg och Adidas kläder men han rockar dessa stolt och med en nypa ironi. Christian levererar komik sinnrik med sina klockrena gester som speglar ortens mentalitet, Fratboy  arrogans  och farbrorn ni aldrig fick vara ensam med.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.