Packar, fixat och tvättar

Det är bara tisdag idag men jag vet att dagarna går fort. Regn gjorde att jag bara sprang 5km på löpbandet och sen drog till landet. Härligt med en sista vända hemma för att få en energikick. Jag han fixa lax i ugnen, handla, duscha, plocka undan och äta. Nu har jag gått och lagt mig efter att ha tvättat en vända. Det ser ut i lägenheten och jag längtar efter att ha packat ner det sista och tagit på mig första klädomgången på lördag.

De e mycket nu.

Imorgon är det teater igen och vi marknadsför oss i ett sista ryck, bestämmer mat till premiärfesten, ska köra med myggor imorgon igen och städar i logen. På torsdag är det genrep och då kommer Katrineholms-Kuriren och skriver. Då bör allt funka och sitta som handen i handsken.

De e mycket nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Packar, fixat och tvättar

  1. Ethel skriver:

    Spännande och kul att det är mycket nu ☺!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *