Tippen, banken och gräsmattan…

… blandad kompott denna lediga dag. Jag avslutar den med gräsklipparen på landet. Solen skiner och det känns skönt. Ska sätta mig en stund i solstolen och bara vara. Jag har sagt det förr och jag säger det igen , landet är bäst. Här fylls energidepåerna på och kraften kommer tillbaka. Jag gör mycket olika saker i veckorna och ger mycket av mig själv och det klarar jag av tack vare andningshålet. Nu ska jag ta lite kaffe på verandan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tippen, banken och gräsmattan…

  1. Emma Engström skriver:

    Åh solen har även varit framme oss idag också och det är ju så underbart!! Njut nu <3

  2. Låter härligt. Hoppas att du får fortsätta att må bra. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.