Sonya – hetare än nånsin

Sonya Munor, har gjort det igen och denna gång har hon spetsat till det. Jag har läst Sonyas erotiska berättelser tidigare och följt henne som erotisk författare. Man kan ju tro att det inte går att variera sig så mycket inom den erotiska delen, men Sonya klarar det galant. Det hela startar med en kort berättelse där Jenny upplyser sin man Martin om att hon som kvinna är bra mycket intressantare än en Premier League-match. När han väl inser detta är det för sent och han lär få vänta i avbytarbåset innan han får njuta av Jenny.

Tiga är guld

I nästa berättelse är det lite hårdare tag som gäller och där möts kvinnan av två män när hon kliver in i lägenheten. Läder och latex blandas med koppel. Ett hetare tempo där fler är inblandade i den erotiska leken. Förlaget Yabot, har hittat en författare som verkligen kan lotsa oss in i en värld som alla inte får chansen att nosa på.

Övergrepp

I den här berättelsen tränger sig kvinnan in i mannens lägenhet under pistolhot. Han får göra som hon säger och han njuter lika mycket som kvinnan. En kort och härlig berättelse där man med lätthet kan se hela scenariot framför sig.

Liftaren

Här berättas det om kvinnan som liftar. Givetvis får mannen krångel med bilen och de tvingas stanna för att åtgärda problemet. Här möts människor som aldrig skulle ha mötts annars och en erotisk lek tar sin början. Kul med Sonya att hon ständigt hittar nya miljöer där berättelserna utspelar sig. Berättelsen kittlar läsarens fantasier likt en fjäder mot huden.

Utan att synas

Här möter vi kvinnan och mannen som är på ett företagsevent där kvinnan känner sig uttråkad och som ett bihang. Givetvis finns det många att skåla med i vimlet och hon tar sig friheter som inte många av oss skulle våga. Bästa berättelsen enligt mig där det slår gnistor om det möte som sker. Detaljerat och kittlande med en oväntat avslut där hennes man är involverad på ett kul sätt.

Korta och intensiva berättelser som är perfekta att kittla vardagen med. Kanske lite högläsning på fredagsmyset där kärlekslivet behöver triggas upp en smula. Eller ett bra sätt att slå ihjäl flygresan på när tristessen tar över. Att läsa Äktenskapets lekar, av Sonya Muno, kan få vem som helst att få ett leende på läpparna och ett sug i blicken.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sonya – hetare än nånsin

  1. Pingback: Äktenskapets lekar – Yabot AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *