Snart är ett år till ända

Jisses va saker som har hänt under året. Jag måste sätta mig ner och sammanfatta lite. Tänkte göra någon form av årskrönika som jag brukar. Och i februari är det 5 år sen jag började blogga. Helt otroligt kul har det varit. Jag har lärt mig massor och träffat några bloggarvänner, fått tips och råd och nya idéer!

Min blogg heter ju Pias Lilla Kulturblogg och ska i huvudsak handla om kultur. Erkänner att jag svävat ut lite med träning, hund, trädgård mode och inredning. Men jag tycker det är kul att blanda och det tycks mina besökare också tycka, för ni ökar i antal.

Vad vill ni läsa för typ av blogginlägg nästa år?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Snart är ett år till ända

  1. Annie skriver:

    Jag gillar att Du skriver om olika saker 🙂
    Gärna träning hihi 😉 *ler*

  2. itis_Anette skriver:

    Jag håller med Annie – jag har läst mig bakåt i din blogg o jag gillar att det är lite olika inlägg. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *