Klämmer in ett pass

Givetvis hann jag med ett pass idag på lunchen. Mage körde jag igår så idag blev det bara dips och chins. Sen passade jag på att sitta i massagestolen. Det är ganska skönt att varva ner där. Det är ju bara ena sidan som får massage men det är bättre än ingenting. Ibland har man tur och den är ledig, då passar jag på.

Ikväll ska jag och mina arbetskamrater gå på Pinchos. Har aldrig varit där så det ska bli spännande. Appen är i alla fall nerladdad…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Klämmer in ett pass

  1. Ethel skriver:

    Har varit på Pinchos i Göteborg ett par gånger. Rätt kul upplägg tyckte jag första gången. Jag förstår att det är roligt om man går en hel familj med barn. Mobilen får en för stor roll. Tycker att man ska vara uppmärksam på sina vänner när man är ute och äter.
    Jag tyckte maten var god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *