Mätt och trött

Nu har vi ätit på Pinchos. Maten var över förväntsn. Men det nlir lite stressigt och opersonligt när 10 personer i ett sällskap ska springa och hämta smårätter hela tiden. Men, nu har jag i alla fall varit där.

Leidy snusar vid mina fötter och snart är det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mätt och trött

  1. itis_Anette skriver:

    Intressant att höra att du gillade Pinchos – vi har en här på orten o jag har varit motsträvig att gå dit – gillar inte deras upplägg, går jag ut vill jag koppla av o bli serverad ;).
    Men så till slut på försommaren så blev jag medbjuden när en kollega o tjejerna i familjen skulle ha en tjejkväll. Tackade ja trots att det var Pinchos *ler*… Nääää jag var inte imponerad – visst vissa rätter var inte dumma, det var okey mat. Men när det var dags att gå in på appen o betala o jag fick frågan – vad vill du ge i dricks…
    Så min inställning till stället ändrades inte – men vet att många gillar det. Jag vill bli serverad när jag går ut, jag vill inte springa fram o tillbaka för att hämta min egna mat – men som sagt, det är min inställning 🙂
    TUR vi är så olika alla vi människor o att vi alla kan få det vi gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *