Snabbtur till landet

Först blev det massage på eftermiddagen. Alltid lika välbehövligt. Ben, framsida och baksida och nacke, axlar och rygg. Vaderna var inget kul idag men det beror på att jag brutit från vanan och kört intervaller. Inget min kropp är van vid ännu. Men jag ska fortsätta med det så det ska den få vänja sig vid.

Sen blev det en snabbtur till landet. Nu när jag var ute på eftermiddagen så såg jag att det blivit ljusare, underbart skönt att se. Det var isigt och halt bitvis men jag körde lugnt så det gick bra.

Nu sitter jag och väntar på att ha ett zoom-möte med kursledaren på låtskrivarkursen. Det ska bli kul. Jag fick jättefin feedback på min senaste låt ”Varje tår blir ett vattenfall.”

Nu över 100 visningar

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *