Åhhh, vad jag saknar detta

NU ÖPPNAR VI ANMÄLAN. VÄLKOMMEN TILL RAGNAR LAKE MÄLAREN

Som vi längtat. Efter ett på alla sätt märkligt och dystert år vågar vi titta framåt. Nu öppnar vi anmälan till den andra upplagan av succéloppet och den magiska utmaningen Ragnar Lake Mälaren.

RUN. DRIVE. SLEEP?. REPEAT.

Upplev den spektakulära Mälaren under en oförglömlig stafett! Lag på 10 personer (du själv och 9 vänner eller kollegor) packar in er i två bilar och turas om att springa stafett längs Mälaren, start vid det sjönära
Gripsholms slott och mål vid det vackra Drottningholms slott.

Varje deltagare springer tre sträckor, som vardera är mellan cirka 5 och 15 km i varierande svårighetsgrad. Och totalt springer var och en mellan 22 och 37 km. Första sträckan sker dagtid, andra på natten och den sista, dagen därpå. Innan ni vet ordet av har ni tagit er de knappa 30 milen runt Mälaren.

Ragnar Lake Mälaren handlar om att göra saker tillsammans som skulle vara mycket svårare, och tråkigare, att göra på egen hand. Tiden du får med laget, både i bilen och längs banan, är en garanterat unik upplevelse.

Är ni inte 10 personer kan ni antingen ta er an ultrautmaningen och dela upp loppet på fem personer, eller anmäla er som en grupp om fem och slås ihop med ett annat lag.

Oavsett hur ni gör, var beredda på ett oförglömligt äventyr!

Vi ses den 19-20 juni 2021.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *