Saft, saft, hallons…rabarbersaft

Jag passade på att göra en sats rabarbersaft ill.

4 liter vatten ska kokas upp

2 kilo rabarber skivas med 4 citroner och 60 gram citronsyra

Allt ner i bamsekastrullen, sen ska det svalna över natten.

Jag fixar och plockar undan lite. Lax i ugnen, pasta på plattan, gräset klipps och sista veden ska nu klyvas. Fy 1000:an så skönt att få det klart. Bara man sätter igång så rullar det på, men det tar längre tid än man tror och de uppsågade kubbarna kan bli lite sega av att ligga för länge så det är bäst att skynda på.

Eftermiddagen blir lugn. Kanske en löptur, kanske inte…. Har börjat titta på en serie som handlar m mord på ungdomar i London. Ganska ok och det lär nog bli så att jag hamnar i soffan efter lunchen.

Jag ska unna mig en riktigt slö söndag för nästa vecka börjar teaterrepen att sätta fart och sen rullar mina söndagar på med teater och dans ända fram till december. Skönt att ta vara på tiden på landet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *