Så blev det torsdag

Lite trött imorse eftersom det blev sent igår. Jag var ju i Norrköping och la på sång på en av mina nyskrivna låtar. Jättekul. Nu när jag är äldre och har kommit igång med sången igen så sjunger jag mer med bröstklang. Lite svårt att vänja sig vid men tekniken kommer. På söndag blir det en sånglektion och då ska jag försöka ta in mer kunskap om hur jag ska lägga rösten för att det ska bli bra. Alltid spännande att få utvecklas.

Att skriva låtar är kul. Lika kul som att skriva berättelser, noveller och böcker. Inspirationen vet jag inte var den kommer ifrån men jag får ofta en slinga i skallen och sen utgår jag från den. Melodin kommer samtidigt som texten och sen brukar det flyta på. Och det behöver ju inte alltid rimma, eller hur?

Jag på Söderköpings Brunn

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *