Pang på

När jag var liten testade jag på massor av olika saker. Volleyboll, bordtennis och luftgevär. Allt var kul, men det var sången och dansen jag fastnade för. Något som jag dock alltid tyckte väldigt mycket om var luftgevär och under senare år gick jag en kurs och fick licens för enn 22a. Jisses va kul det var. Att skjuta pistol är inte lätt, man vispar omkring ganska mycket. Ett gevär är lättare eftersom du håller i med båda händerna.

Pang, pang

Jag såg att det finns en massa roliga aktiviteter man kan göra med sina jobbarkompisar till exempel. Skytte är ju en aktivitet som alltid är rolig att tävla i. Antingen träffar man eller så missar man och det är enkelt att döma och räkna poäng.

Vi snackar rosa

Man kan ju köra säckhoppning, bollkastning och en massa andra galna saker. Det kan bli både trekamp och femkamp. Eller varför inte en tiokamp som varar över en hel dag. Kanske med avbrott för lunch och lite mellis. Det finns massor man kan tävla i och det är bara fantasin som sätter gränser.

Att få iväg arbetsgruppen eller kompisgänget är kul. Man kan ta med egen mat eller fixa catering. Eller varför inte bara grilla korv och äta med grönsaker och potatissallad till. Vill man lyxa till det kan man grilla en hel gris och hoppa säck tills man stupar.

Är det sommar kan man lägga in badaktiviteter och är det vinter kan man tävla om vem som gör den finaste snölyktan eller snögubben. Man skulle kunna skriva en hel bok om hur många olika aktiviteter man kan tävla i.

Brukar du vara med i 5-kamp?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Pang på

  1. Malin skriver:

    Jag brukar sällan vara med i femkamp, men däremot har jag själv varit sugen på att köpa eget luftgevär. Det är så otorligt roligt 🙂

  2. Annie skriver:

    Låter kul! aldrig provat luftgevär 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *