Lite öm

Underbart med massage. Känner mig lite öm i ryggen men det gör man efter att ha blivit knådad i 40 minuter. Rygg och axlar kändes bra, sa min massör och det känns kul att höra. Han har masserat mig i 2,5 år och känner verkligen min kropp. Härligt att kunna ha samma massör hela tiden, som dessutom är stans bästa!

Efter det hämtade jag Leidy på dagis. Hon satt i fönstret och tittade efter mig när jag kom. Hon känner igen billjudet och hoppas glatt nerför trappan när matte kommer. Lilla hjärtat. Nu har hon fått pannkakor och ben. Mums.

Jag hann repa med Julle och Julia på Dud en timma också. Samma scener om och om igen. Vi var nöjda med repet allihopa och det gick kanonbra. När man nöter sätter sig replikerna och lekfullheten i kroppen sätter igång. Jag ser också på ett bättre sätt hur vi kan sätta ett bra rörelsemönster när skådisarna släppt sina manuspärmar.

Gammal bild med manus

Nu har jag kalasat på hallon till efterrätt. Pasta och köttfärssåsen räcker till imorgon också. Bra med matlådor. Nu blir det lite nyheter och en film innan ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *