Nya skorna kändes helt ok

Jag provade skorna och det gick bra. Sprang inte så fort första gången. Jag märkes stor skillnad på sulan som är helt annorlunda än mina gamla skor. Men, man vänjer sig. Hoppas benen känns bra imorgon. I somras sprang jag i ett par gula skor och det var ingen höjdare. Jag fick otroligt ont i högerfotens utsida redan på kvällen. Tunna sulor och en konstig upphöjning under, gjorde att jag fick ont som tusan. Så, nu gäller det att vara försiktig.

Inga bra löparskor men sköna att träna i

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nya skorna kändes helt ok

  1. Emma Engström skriver:

    Att skorna sitter och känns bra är otroligt viktigt, himla snygga de är! Det är ju så roligt att få se lite färg 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *