Lite skratt

Per Andersson har med åren lockat hela Sverige till skratt i allt från TV-program som Grotesco till scenproduktioner som Book of Mormon och senast ART tillsammans med Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Till hösten är det dags för Per att återvända till sin hemvist Göteborg med den nyskrivna enmansrevyn ”Räkhäst”.

– Räkhäst är en symbol för den där livliga och gränslösa fantasin man har som barn, men som man kanske kväser lite för mycket som vuxen. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet, säger Per Andersson.

I Räkhäst får vi en inblick in i Per Anderssons hjärna – med allt vad det innebär. Vi kommer kastas rakt in i hans tankevärld och slängas mellan galna karaktärer, sketcher, kupletter och vilda infall genom en förstklassig humorkavalkad.

Räkhäst regisseras av Anna Vnuk och manus skrivs tillsammans med Rikard Ulvshammar och Håkan Johnsson.

Föreställningen har premiär den 24 september på Lorensbergsteatern och spelas under hösten 2020 i Göteborg. Ordinarie biljettsläpp är 20 mars kl 12.00, men du som tidigare kund hos oss kan köpa biljetter redan idag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.