Det enda som rullar är bilen…

Det är en konstig värld vi lever i. Det enda som rullar är bilen. Vi handlar toapapper och hamstrar mjöl och hyllorna gapar tomma. Helt galet är det. Tur att man har bil så man kan ta sig fram i alla fall. Bara inte bensinen tar slut. Man är orolig för en massa saker just nu men det gäller att leva på så gott det går.

Tur att det finns dom som lagar bilar i alla fall om nu det skulle behövas. Och att dom finns i hela vårt avlånga land. Jag googlade på Bilverkstad Saltsjö Boo ch där kan dom laga bilar i alla fall. Tur är det ifall den lilla pärlan stannar.

Tänk va beroende vi är av bilar i alla fall. Jag var utan bil i november och det var inget vidare. Man vänjer sig lätt vid lyxen att ha en egen bil. Och en som jämt fungerar. Nu har jag köpt en ny bil och eftersom jag kör rätt mycket och bor på landet så känns det livsviktigt med bil.

Givetvis är det härligt att gå eller cykla men har man storhandlat eller har 3 mil enkel resa till jobbet så vill jag kunna sätta mig i en bil. Likadant om det spöregnar eller om jag kört ett stenhårt pass på gymmet. Träning får jag ändå.

Är du berpende av bil?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *