Jag skulle behöva springa i backe

Förra året kom jag igång bra med intervaller. Jag testade olika varianter och har landat på 4×4 minuter med 90 sekunders vila. Det gick lite trögt december och januari. Dels för att jag i december hade uppnått mitt mål med 100 mil. Och dels för att jag tyckte det var trögt mentalt att komma igång i januari. Men nu har jag kommit igång bra igen.

Men jag borde verkligen ta upp det här med backträning. Det är jobbigt så man nästan spyr, men ack så nyttigt. Frågan är bara vad jag ska ta bort i mitt liv för att hinna med detta istället. För det är ju lite fullt i almanackan…

Jag kan lätt skylla på att jag inte har några backar på landet, mer än dom som jag tar mig uppför under min milrunda. Men jag har ju backar i Katrineholm där jag spenderar mina veckor…och nu är det ok väder…och solen ska komma fram… ursäkterna räcker inte till. Inte tiden heller, haha.

Men i och med att det är ljusare på kvällarna så kan man passa på att utnyttja den tiden. Och att springa uppför en backe tar inte huuur lång tid som helst. Jag ska se till att komma igång med det efter påsk. Jag lovar…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *