Större veranda

Jag trivs jättebra på landet och försöker hela tiden göra det så mysigt och hemtrevligt som möjligt. Nya verandamöbler är det sista jag bidrog med. Den passade perfekt i måtten.

Jag har haft mina funderingar på att bygga en större uteplats med utgång från köket. Två rejäla balkongdörrar och sen en stor uteplats där man kan fika och äta. Och givetvis sola, busa med Leidy och skriva lite.

Jag såg att det finns en hel del olika modulhus som man kan sätta upp på tomten. Jag har en gammal bod som jag egentligen borde riva och sätta upp något nytt. Just nu tjänstgör lillstugan som vinterförvaring till solstolar och lilla grillen.

Modulhusen jag läste om kan bara hyras men man kan ju köpa småstugor också. Man kan använda dom till allt från kontor och verkstad till lager eller boende. Dom är lätta att sätta upp och mycket flexibla.

Kvalitén är hög och företaget specialdesignar allt efter de behov man har och det är ju fantastiskt smidigt. det är många skolor som under ombyggnad hyr in modulhus för att slippa stänga. Då rullar verksamheten på som vanligt och byggubbarna bygger om eller bygger nytt under tiden.

Man får en snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler oavsett var i Sveriges avlånga land man befinner sig. Man kan hyra så länge man vill eller köpa om det passar bäst.

Smidigt, eller hur?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Större veranda

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Följer en tjej på instagram som bor i ett modulhus 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *