Är jag den enda….?

… som inte sett Games of thrones? Ok, det kanske jag är. Men nu har jag skickat efter boxen och ska slänga mig i soffan i helgen. En timma ved, ett avsnitt, en timma trädgård ett avsnitt, en löptur, ett avsnitt. Ja, det kan bli bra.

Man får väl gå in och värma sig lite, dricka kaffe, hämta Leidy och äta mellan varven. Sen får man se om serien är ok. Många säger att dom dissat den, men sen satt sig ner och tittat och blivit helt sålda. Ska bli spännande och se vad jag tycker.

Tar man sig tid och ger serien en chans så kanske det blir en ny favvo. Det har ju varit ganska mycket snack om den sista delen. Många säger att den är urvattnad och att första avsnittet inte var så bra. Men, det är lång tid innan jag är där.

Har du sett serien? Vad tycker du om den?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Är jag den enda….?

  1. Ethel skriver:

    Nej jag har inte heller sett den. Är inte intresserad. Men blir spännande att ”höra” vad du tycker. Kanske kommer att ändra mig?

  2. Sarah skriver:

    Du är inte den enda 🙂 Jag har inte heller kollat på det nån gång 😛 Tycker inte det verkar bra så tror inte jag har missat nåt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *