Jag är så trött på det digitala

Det sprutar in mail om digitala lopp under 2021. Jag kommer inte att anmäla mig till ett enda. Det känns som om man bara betalar pengar för något man skulle göra i alla fall. Att springa lopp är kul. Jag tränar inte för att genomföra lopp, men den gemenskap och den pepp man känner under Vårruset eller Tjejmilen är svår att få när man nöter asfalt hemma.

Att anmäla sig, använda sig av en massa appar och registrera tider på nätet, som om nån trodde att man fuskade… känns både trist och opersonligt. Jag fortsätter springa för att jag tycker det är kul helt enkelt.

Visst är det bra att kunna ha möten osv via datorn men nu börjar det kännas ganska trist och tråkigt. Att stirra in i en skärm är lika opersonligt som att springa virtuella lopp. Verkligheten är bäst.

Tomt och innehållslöst

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *