Hur handlar du?

Corona och snart jul. Nu ska det handlas inför jul och det blir julmust, prinskorv och rödkål som landar i matkassarna. Går du själv och handlar, eller kör du ”Linas matkasse”? Eller hämtar du en matkasse som är ihopplockad på en affär eller blir det hemkörning?

Jag går själv till affären och håller avstånd så gott det går. Jag försöker storhandla och handlar ofta sent på kvällarna efter träningen. Då är det inte så mycket folk i affärerna. Man får göra så gott det går.

Jag har inte råd att beställa hem mat och jag vill gärna plocka den mat jag ska äta själv. Då kan man inte skylla på om man får dåliga apelsiner…

Sen gör jag storkok och det enda man behöver komplettera med är grönsaker, det känns bra. Jag brukar köpa små tomater. Några till frukost, några till lunch och några till kvällsmat. Det är perfekt. Sen gillar jag rå blomkål.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur handlar du?

  1. Jens skriver:

    Hej svejs. Ett litet test för att kolla om det går att skriva här-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *