Gomorron onsdag

Startade morgonen med att se en ny serie på Netflix, The Crown. Handlar om det engelska kungahuset och nu hann jag bara se ett avsnitt, men det verkar helt ok. Det gäller att ladda ner lite innan man går på julledigheten.

Idag ska vi äta julbord på jobbet. VI är 7 st som beställt julmat som jag ska åka och hämta, annars får vi inget julbord. Vi betalar allt själva. Lite julmat vill jag ha även om jag inte äter av allt som finns. Sill lämnar jag och julskinkan står inte så högt i kurs heller. Men jag kan ta en macka med lite skinka och senap på, bara för sakens skull. Jag ser fram emot vår jullunch tillsammans, det blir mitt enda julbord.

Ingen träning på lunchen idag alltså. Och ingen promenad ikväll eftersom min kompis hade mycket på jobbet. Det får bli en vända till gymmet som vanligt. Kanske ska köra lite triceps för ovanlighetens skull. Det är ett av mina träningsmål inför nästa år. Vi får se vad det blir.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.