Håll ut – faaaan va svårt det börjar bli

Lustans Lakejer är flyttat från januari till juni

Östgötateaterns 2 vårpremiärer är flyttade till våren 2022

Tur att Burlesquedansen börjar imorgon och att jag ska till gymmet ikväll. Annars hade jag nog blivit tokig. Jag hoppas att höstens premiärer går av stapeln som planerat så att nöjessverige kommer igång. Jag känner hur det bubblar under ytan och många är så sugna att börja jobba så dom vet inte vad dom ska göra.

Vi eldar på lite så länge…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Håll ut – faaaan va svårt det börjar bli

  1. Ethel skriver:

    Har inte kollat på ett tag. Har haft annat att göra och har inte skrivit alls på min blogg. Ska bli roligt att höra vad du tycker om burlesquedansen :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *