Gomorron torsdag

Ikväll är det dans igen, så himla kul. Först ett kort pass på gymmet och sen iväg till Dud. Jazzdans för vuxna är det bästa som finns. Vi kommer att jobba vidare på koreografin till Beat it. Förra veckan delade jag upp grupperna och de fick vara med och göra steg själva. Det gick ju över förväntan och även det ska vi jobba vidare med.

Jag har hämtat en bok på posten och ska börja läsa den ikväll. En bloggare som skickade den. Ska bli spännande för det är ingen bok som är inom deckarsvängen, och det är ju där jag brukar hålla mig. Men man måste vidga vyerna så ikväll börjar jag läsandet!

Vilken bok läser du just nu?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron torsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag läser inga böcker just nu. Blir mest bloggar 😛

  2. Ethel skriver:

    Jag läser en bok om 1300-talet. ”Tiden är inte än” av Elin Boardy. Den handlar om Europa under pestens tid. Intressant och fint skriven. En svensk kvinna klär ut sig till ung man och vandrar ner genom Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *