Föreläsning med Tomas Viksberger

Dina sanningar styr besluten som får dig att agera och det blir resultat.

Dina sanningar styrs av flera saker; värderingar, vad som är möjligt och identitet.

Dåligt ljus men här är Tomas.

Vilka är dina drivkrafter och behov?

Trygghet

osäkerhet

tillhörighet

unik

utvecklas

bidra

Vi kan påverka det som finns i My space

Vi kan delvis påverka det som finns i Your space

Vi kan inte påverka det som finns i Gods space

En timmas föreläsning i Cykelklubben Ceres regi i Katrineholm. Gratis för oss medlemmar och ett jättetrevligt initiativ. Kontentan av det hela kan jag väl säga är att man måste tänka positivt. Sätter man in många + i hjärnan så blir livet positivt. Fyller man på med – så blir livet jobbigt att leva.

Givetvis måste man få vara både positiv och negativ i sina åsikter och gärningar. Man kan inte gå omkring och spela glad hela tiden, det måste komma från hjärtat. Det finns några trivselfachister som man kan bli otroligt trött på ibland. Som liksom inte ser verkligheten utan bara flummar vidare utan att se kalla fakta då det faktiskt kan finnas vissa hinder på vägen. Man kan testa och prova olika saker men ibland funkar det inte och då måste man få känna att man kan säga; Det fungerar inte. Man är bara mänsklig.

Det kan vara små saker som gör dig lycklig eller olycklig. Ett mail kan få dig att bryta ihop en vanlig torsdagskväll. Eller jubla av lycka en annan dag. Så är livet, upp och ner. Men går vi in i livet med positiv inställning kan vi kanske påverka andra i rätt riktning.

Känner du någon surputte eller överpositiv människa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *