Gomorron torsdag

Kaffe och påtår avklarat. Leidy hos dagmatte och jag äter frukost på jobbet. Ikväll bär det iväg till landet och det ska bli skönt. Man får passa på så länge man är ledig på kvällarna, snart börjar även kurserna mitt i veckan.

Jag hann både skriva och läsa imorse. Det är skönt att vakna tidigt och ta vara på dagen. Jag har aldrig kunnat sova speciellt länge på mornarna även om jag varit uppe sent.

Det här längtar jag till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron torsdag

  1. Ethel skriver:

    Oh syréner! Fina sommarminnen poppar upp i skallen. Härligt!
    Hoppa du får en fin torsdag!
    Vi tänkte ta en långpromenad idag. Om vi går hemifrån och ner till hamnen och ut på en lång pir blir det 8 km totalt. Känns i kroppen. Får se om det funkar ända ut. Det blåser idag och då häver sig vågorna ibland rakt över den breda piren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *