Dans i fötterna och mat i magen

Nu har jag varit i mitt ”andra hem” Dud. Dans och teaterhuset i Katrineholm där jag undervisat så många år. Helt underbart att få tillgång till dessa lokaler och dansa i. 2 grupper har jag haft i kväll och det gick riktigt bra. Vissa barn är blyga i början men sen tar det en eller 2 gånger och sen är dom med i gänget. Det är härligt att se den utvecklingen.

Båda koreografierna funkade jättebra och det är jag tacksam över. I Game of thrones-koreografin bytte vi ut svärden mot sjalar och det blev ännu bättre. Vissa saker ser man inte förrän man är på plats, även om man har lång erfarenhet och rutin.

Kom just på att jag måste införskaffa nya skor. Jag nöter ut 2 par om året ungefär. Det är teknikskor och dom är ljuvligt sköna att ha på fötterna. Köpte mitt första par 1986. Det ni!

Nu har jag hämtat Leidy och handlat. Sen blev det pasta på plattan medan jag duschade, köttbullar och en burk Uncle Ben. Jag var lat och trött och har saknat pastan. Ska försöka få ihop en lasagne i helgen, det är gott nyttigt och räcker länge.

Nu är det snart ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *