Gomorron söndag

Idag blir det en blandad dag. Träning på gymmet, teater och dans. Jag startade morgonen med en bok och en kopp kaffe. Det är mulet ute och snart ska jag gå ut för att kolla om det är varmt eller kallt. Det är nog mer kallt, antar jag.

Igår kväll var jag duktig och gjorde lite ekonomi, känns alltid skönt att bli av med det. Har lite kvar så det blir lite ikväll också.

Vad hittar ni på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Gomorron söndag

  1. Ethel skriver:

    Blir en löparrunda idag. Är trött eftersom vi hade lite fest igår. Klarar inte sånt längre ;-). Men jag får ändå ge mig ut. Göteborgsvarvet närmar sig otäckt fort. Sen tänkte jag slökolla 3-milen för damer.

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Vi ska åka och hälsa på min sambos farmor och farfar och sen ska vi handla mat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *