Gomorron onsdag

Ledig idag för att fixa lite. Solen skiner och jag dricker kaffe nu. Det kommer att bli en fin dag. Morgonnyheterna rullar på jag vaknade tidigt som vanligt. Att sova länge på morgonen funkar inte för mig.

Pratade med en på gymmet igår och hon brukar gå ut och gå innan jobbet. Jag är imponerad av dom som klarar det för jag gör det inte. Min kropp har inte vaknat och jag har tänkt så många gånger att jag skulle promenera, löpa eller träna annat på morgonen men det funkar inte. Jag tar igen det på kvällen.

Nu tar jag påtår.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron onsdag

  1. Ethel skriver:

    Nej jag kan inte heller träna på morgonen. Har försökt ibland att springa före frukost. Men helt omöjligt. Jag blir illamående.

    Gött med kaffe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *