Gomorron minus 9,7, brrrrr

Leidy snusar vidare även fast jag varit uppe och hämtat kaffe. Bakom huset, bland träden försöker solen ta sig upp och jag hoppas att den lyckas. Nästan 10 minusgrader och allt är stilla. Att vakna på landet är underbart, även om det är kallt.

Lugnet, stillheten och den klara luften ger mig energi. Inga bilar kör förbi, verkar som om alla sover. Jag har tänt både spisen och braskaminen på övervåningen. Idag blir det till att bära in ved.

Jag har fått ordning på det mesta efter att ha röjt i pappas lägenhet nu. Lite foton kvar och lite papper, annars har allting funnit sin rätta plats. Det har varit jobbigt en tid och jag hoppas att våren kan bli bättre. Nu blir det en kopp kaffe till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *