4-års kalas

Jag började blogga för 4 år sen, känns som om det var igår. Första månaden hade jag 14 (!) läsare…hahaha. Idag är det betydligt mer. Jag döpte bloggen till Pias Lilla Kulturblogg. Tanken var att blogga om teater, dans, böcker, regiuppdrag och mitt skrivande. Det gör jag fortfarande, även om det blir en hel del träning också.

Jag tycker det är kul att blanda in träningen på grund av att den får mig att må bra. Och skulle jag inte må bra så skulle jag inte kunna ha dans och teatergrupper, regiuppdrag eller skriva. Allt går i ett för mig. Som en god cirkel.

Att blogga är inte lätt. Jag undrar vilka som läser min blogg av intresse och vilka som gör dt av nyfikenhet. De bloggar jag besöker och kommenterar är också mina läsare och kommenterar hos mig. Det är så kul att ha hittat andra intressanta bloggar, vare sig det rör träning eller skrivande.

Något som skulle vara kul är om ni kan skriva en kommentar om vad ni vill läsa om. Ifall ni har några frågor om mig som person eller bara göra ett avtryck i kommentatorsfältet. Vågar ni det?

Jag vill samtidigt passa på att tacka alla härliga läsare som följer mig. Ni gör min dag när det går upp och ner i livet. Lustigt nog känns det som om vi börjar känna varandra lite. Jag försöker att vara aktiv på andra bloggar och kommentera. Det är inte alltid jag hinner men jag gör mitt bästa.

Nu kommer det några bilder från februari för 4 år sen. Grattis till mig själv!

Kulissbygge inför föreställningen ”Alla är vi änglar när vi dör”. Och på nästa bild ser det ut som jag stryper Leidy när jag vinklar hennes huvud för att hon ska se in i kameran…

Sängarna och den elektriska stolen från samma föreställning. Sen en bild på mig i rollen som ”Tor”. Den lätt korkade gängledaren i musikalen Brstna vingar som spelades i Duveholmshallen, Katrineholm, för 4 år sen.

Och här kommer jag på segway.

Många minnen har det blivit och korten har inte alltid varit så snygga eller haft bra skärpa, men för mig betyder de mycket för de är delar av mitt liv och byggstenar som präglat mig.

Jag ska fortsätta att blogga så länge ni läser och jag vill gärna veta vad ni tycker om min blogg och mina inlägg. Kramar till er alla där ute!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *