Planera om

Det blev ett morgondopp idag också. Jag måste börja simma några gånger med våtdräkt innan sommaren kommer. Jag ska ju satsa på 2 eller 3 korta triathlon och då ingår 400 eller 500 meter simning innan 2 mil cykel och 5 km löpning. Simning är min svaga sida och jag har lite vattenskräck.

Jag är kraftigt närsynt och om jag tappar linserna så klarar jag mig inte så att simma med huvudet under vatten kan man glömma. Vare sig jag har simglasögon eller ej. Jag får satsa på bättre tider på cykel och löpning istället.

Badhuset ska ju stänga för renovering från maj och vi är snart inne i mars. Kanske är på sin plats att jag kör med våtdräkt nästa vecka. Problemet är bara att det tar såå lång tid innan den torkar. Det bästa är att använda den på våren och sen hänga den på verandan och låta den rinna av och torka i en lätt bris.

Om jag inte kan simma så mycket från maj så får jag lägga in fler cykelpass och det kan ju passa bra för då ska det ju vara varmare. Jag måste köra lite längre sträckor än jag gjorde förra året. Inte bara 3 mil, utan kanske 5-6 mil. Jobbigt men nödvändigt om jag ska delta i Ceresloppet och köra 6,5 mil den 2 juni.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Planera om

  1. Netti Starby skriver:

    Jobbigt att du måste planera om och önskar dig lycka till! Kramis

  2. Oj shit! Blir imponerad av att läsa att du ska göra triathlon :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *