Gomiddag lördag

Oj vilken racermorgon. Badhuset och 1 km bröstsim, sen handla, sen hem. Nu har jag eldat höstens första brasa och det var så skönt att få det gjort. Jag fick 4 träd fällda vid påsk och 4 träd fällda för ett par månader sen. Allt ris har legat tills idag. Det var väldigt mycket och jag hann med 90%. Jag får ta en brasa till nästa helg så jag blir helt klar. Lite stressigt att få det gjort innan vi stänger av sommarvattnet.

Jag fyller hinkar med vatten och har slangen framme. Även ett par brandsläckare. Man får vara försiktig och inte lägga på för mycket åt gången. Sen grillade jag lite kyckling som Leidy och jag kalasade på. Gott men lite torrt. Nu blir det en riktigt lugn eftermiddag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomiddag lördag

  1. Härligt att få så mycket gjort, du har verkligen förtjänat en lugn eftermiddag. Fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *