En fläck på vindrutan – dags att byta bil

Det tyckte i all fall Joakim von Anka som jag läste när jag var liten. Jag har Kalle Anka-tidningar sparade och det är jättekul. Joakim von Anka har en helt annan ekonomi än jag så jag får vänta tills jag kört 9999 mil innan jag byter bil. Och fläckar på vindrutan har jag haft flera stycken.

Under många år sp körde jag Nissan Micra, fattar ni hur lätt det vara att fickparkera? Nu kör jag C1:a. En lite Citroen som också är superenkel att fickparkera. Och ja, den har skitig vindruta…. hahaha. Jag såg att Hyundai har fina bilar. Blev lite sugen på att vidga vyerna. Tänk om jag kulle bli lite wild and crazy och byta bilmärke?

Sicken pärla!

Att köra en lite bil är viktigt för mig. Jag vill inte ha en stor bil som slukar bensin, kostar massor i skatt och försäkring. Och givetvis är det viktigt att tänka på miljön också. Eftersom jag lever ensam och bara har en liten hund, och en å annan träningsväska, duger det gott med en liten bil för mig. Ett par matkassar får jag in och eftersom jag kan fälla sätena så är även småbilar helt ok att packa i. En tur till ett möbelföretag behöver inte innebära släpvagn.

Större pärla

Bara Leidy får plats så är jag nöjd!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *