Hur gick det med målen då?

Jag har som mål att springa 100 mil under 2018. Januari var ingen höjdarmånad. Leidy blev dålig och jag kom av mig lite. Sen hade jag premiär på en pjäs och har börjat röja en tvårummare. Jag har jobbat effektivt och städat och fixat så jag har inte legat på latsidan, men tillfällena på löpbandet har blivit färre.

Å andra sidan har jag sprungit milen på under 57 minuter och det är bättre än väntat. Jag får ta igen de missade tillfällena i februari och hoppas att formen håller i sig. Hoppas jag får några glada hejjarrop på vägen…

Vad det gäller ina hälsomål så har jag gått ner från 2 sockerbitar i kaffet till 1. Och det trodde jag knappast var möjligt. Jag är en riktig gottegris och älskar egentligen kakor, choklad och allt som smakar gott. En riktig uppoffring som nu känns helt ok. Jag har fler mål men avslöjar dem när jag klarat av dem!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *