Det blev ett morgonpass

När bilen är på service så passade jag på att köra lite biceps på gymmet

Det blev även lite axlar

Det blev även lite mage med rep. Efter det satte jag mig i massagestolen. Det är skönt att göra det ibland och man får passa på när det är ledigt. Sen blev det en snabb kopp kaffe på gymmet.

Jag brukar inte fokusera på biceps och axlar men när sommaren kommer och jag inte har så mycket dans kan man passa på att köra lite andra muskelgrupper än vad man är vad vid. Eftersom jag kör dips och chins och simmar så kommer armar och axlar med i träningen ganska bra. Men nu är ju badhuset stängt så då kan man ta en gymtur.

Det var ganska tomt på gymmet idag och det är det ofta på sommaren. Precis som om man inte skulle behöva träna bara för att det är varmt ute… Men visst finns det dom som hänger i och nu var jag där så tidigt så alla kanske inte ens har vaknat. Bäst är ju om man kan träna lika mycket året runt och kanske variera träningen lite efter årstiderna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *