Äntligen hemma

Jag var hungrig så det blev en tidig lunch när jag väl kom hem. En trist dag med regn, regn och regn. Jag ska fortsätta fixa lite med koreografierna och sen blir det en tur till grannarna för en kopp kaffe. Skulle behöva ta reda på äppelträdet men det får vänta. Vill inte såga i regnet.

Igår kom jag igång och skriva igen. Tankarna dök upp på en tredje novellsamling. Vi får se om inspirationen håller i sig!

Våning Zero sålde bra

Vad händer på våning 2? Sålde också bra

Vill du beställa maila på piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äntligen hemma

  1. Ethel skriver:

    Aha! Kanske noveller är din grej? Jag gillar det också. Som omväxling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *