11km lite oplanerat

Fick en förfrågan om jag ville hänga på en löptur sent på eftermiddagen och det tackade jag ja till. Det blev en vända till stan och 11 km. Bitvis asfalt, bitvis skog med senar och grenar, men det gick bra. Dock var inte mina nya skor bra för jag fick ont på utsidan av foten. Man ska inte byta skor om man har ett par man trivs i. Det är viktigt.

Nu ska jag äta lite sallad och se på teve. Det blåser fortfarande ganska mycket och vi hade lite motvind på vissa ställen. Leidy fick en Dentastix så hon blev nöjd och glad.

Nu mat!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 11km lite oplanerat

  1. Magnus N skriver:

    Svårt att hitta det perfekta paret skor. Och det är ju först efter ett långpass det märks hur de är. Alka har vi olika fötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *