Det bara rullar på…eller?

Nu är man inne i ekorrhjulet igen och det är 11 månader kvar till nästa semester. Det bara rullar på känns det som. Men sen kom jag att tänka på vilken spännande helg jag står inför. Imorgon ska jag sjunga in en låt i en studio där jag aldrig jobbat förut med en ny producent och låtskrivare. Alltså inte min egen låt. Huvaligen va spännande. Att få sjunga in en annan låtskrivares alster är en ära och jag hoppas att det blir bra. Vi blir säkert inte klara men vi har ett första pålägg och kan jobba utifrån detta. Mer om det imorgon.

Efter det ska jag hämta en kompis och sen drar vi till Norrköping för att vara med på en seans. Det ska bli spännande och man får väl åka dit med ”ett öppet sinne” som det så fint heter. Det är inte många i min närhet som har varit på seans men jag förstår att det kan bli kännbart så man får ta det med en nypa salt. Mer om det imorgon.

Och på söndag händer det mer kul. Jag ska regissera en musikvideo. Lite hemlligt än så länge men en ny kontakt har skapat detta tillfälle och det ser jag också fram emot jättemycket. Vi mjukstartar med en av de 3 som ska vara med på söndag. Hoppas på skapligt väder eftersom vi ska filma lite ute. Mer om det på söndag.

Så nu låter vi livet rulla på…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *