Ibland går det tungt

Som idag. Ingen luft, ingen ork och tunga ben. Fy tusan. När jag klev av bandet efter 5km var jag helt slut. Jag har ätit som vanligt, sovit som vanligt och jobbat som vanligt. Men ändå var jag seg i benen. Kroppen är en märklig varelse.

Nu har jag ätit pasta och lax med grönsaker. Jättegott. Bra att bara ta ut lådan ur kylen och värma i micron. Pasta brukar vara grunden för mig men nu har jag letat fram rispaketet och det har varit gott att variera lite. Jag köpte till och med frysta ärtor för ett tag sen, det har jag inte gjort på flera år.

Grönsaker kan man alltid variera med. Har man pasta och kyckling som grund så finns det både tomater, gurka, majs, blomkål och paprika som mankan lägga till. Sen ser jag till att alltid ha gröna oliver och saltgurka hemma. Gott att komplettera med och inget som ökar vikten direkt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *