Blött ute och blött inne

Jag drog till badhuset och simmade. Bara 500 meter men det var skönt att väcka kroppen till liv. Sen lite bastu, hårinpackning och skrubb och man känner sig som en ny människa. Simning är så bra och skonsamt för kroppen. Går nog dit på torsdag igen.

Sen blev det massage i Katrineholm. Givetvis ben och givetvis var det ganska plågsamt med till exempel vaderna efter Run Ragnar i helgen. Men nu känns det toppen och det är dags att ladda om för nästa löprunda som blir imorgon kväll.

En rejäl regnskur kom när jag åkte till badhuset. Nästan risk för vattenplaning när himlens alla portar öppnades. Regnet höll i sig ända in till Katrineholm men sen blev det uppehåll. När jag åkte från stan var det uppehåll hemma och åskade i stan. Det går runt, runt… Nu slipper jag vattna ikväll i alla fall.

Jag ska ta en sväng till mina gamla grannar och fika lite. Alltid lika kul att prata och nu var det ett tag sen vi sågs. Semestern är ett bra tillfälle att äta och fika med vänner utan att behöva känna stress. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *