Fler minnen från helgen

Fin utsikt vid näst sista bytet.

Vår näst sista löpare drar iväg

Peter och Camilla

Många slott blev det

Här sitter jag och väntar

Snart kommer löpare in

Dålig bild tagen från bilen på Drottningholms slott

Här sprang alla i mål

Trötthet och svett blandas med glädje och stolthet. Vi nådde vårat mål till slut. Det var i december jag blev tillfrågad om jag ville vara med. Jag tvekade för att jag aldrig gjort en sån sak innan och för att vi skulle ha teaterpremiär dagen innan. Det är inte bra att ta på sig för mycket.

Å andra sidan sprang jag ganska mycket redan då och visste att det skulle funka med både träning och teaterrep så jag bestämde mig för att tacka ja. Våren kom och allt körde igång. 3 träffar med löpargänget då vi sprang, käkade och smidde planer för Ragnar.

Teaterträningen satte igång med en kollationering i mars då alla träffas och läser manus och går igenom lite praktiskt. Sen var vi igång med repen. Allt flöt på och det är tack vare att jag planerat i god tid och alltid tränat när jag ska som det har funkat.

Jag har gått på massage, gjort ansiktsbehandlingar och gått på pedikyr för att unna mig tid att slappna av och komma ner i varv. Det har gjort sitt till för att jag har klarat våren. Det är viktigt med vila och eftertanke och jag är ganska bra på att lägga in det även om det inte verkar så.

Nu är det semester och jag ska ta det lugnt. Lite teater, löpning och rensning av manus och lite planering inför hösten. Sen är det bara att köra vidare!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *