Att bygga upp kroppen

Jag tränar ju en del om det är nån som missat det, haha. Och man blir överöst av reklam vad det gäller vitaminer och olika tillskott som man kan stoppa i sig. Givetvis får man i sig det mesta om man äter varierad kost, men tränar man mycket och hårt så kan det vara bra att kompensera lite. Man får prova sig fram helt enkelt.

Vad det gäller sportdrycker brukar jag försöka undvika dom men jag dricker ju BCAA och det gillar jag. Cactus och Lime är bästa smaken. Sen äter jag både vitaminer och mineraler och även omega 3. Det känns bra och jag inbillar mig att det funkar för mig. Man kämpar och kämpar och försöker bli snabbare och starkare men det är inte alltid så lätt när man är 52 år. Men jag kämpar vidare.

Vad det gäller kosten försöker jag äta varierat och slarva lite på helgerna. Det tillåter jag mig. Ligger runt 54 kilo till min a 160 cm och är nöjd med det. Som jag skrev häromdagen så känns det som om jag har blivit lite starkare i både axlar och rygg. Det kan ju vara inbillning men det gick lätt att köra både latsdrag och axelpress.

Jag gillar pasta så det förekommer på tallriken flera dagar i veckan. Kött äter jag och blandar med grönsaker och ägg och frukt som mellis. Pressar gärna apelsiner och får lite vitaminer för att klara mig från förkylningar. Det kan bero på skapligt immunförsvar eller att jag tränar eller att jag äter bra att jag inte varit förkyld på länge. Eller om det är vitamintillskotten. Vem vet.

Äter du vitaminer?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *