Gomorron torsdag

Känner mig nöjd och glad idag. Jag har inte presterat så bra tider när det har varit olika lopp. Förra året sprang jag Stadsloppet i NOrrköping på 59 blankt. Det var väl en ok tid, men så mycket som jag tränat, borde det ha legat på 57,30 eller 58. Men det blev bara 59.

Igår hade jag dels mindre kläder. Kortärman tröja och 3/4 tights. Problemet är att jag är så frusen så jag springer ju gärna i långärmat i och med att det var 19,45 som var starttid. Men nu satt jag kvar i bilen tills det var 7-8 minuter kvar, sen gick jag ut till starten. Då hann jag aldrig börja frysa.

Förra året var det en mördarbacke vi skulle uppför och jag hade förberett mig för den mentalt, men när den kom så tyckte jag inte att den var så farlig. Visst tog jag kortare steg men det gick ganska bra i alla fall. Det blev jag otroligt glad över.

I början var det trångt men sen blev det bättre och hittar man någon som springer i samma takt kan det vara smart att springa ”ihop” lite. Först siktade jag in mig på ett par gråa tights, sen försvann hon och då blev det en blå tröja istället. Jag tackade tjejen för sällskap när vi kom i mål och hon tyckte det var bra med draghjälp. Det var en bra avslutning på kvällen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron torsdag

  1. Ethel skriver:

    Grattis! Kul med tävlingar ibland. Och som du säger, bra att ta fasta på någon som springer ungefär samma takt. Bara man inte blir stressad ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *