Är man 160 cm så är man

Japp, alla byxor är för långa så nu har jag klippt av och sicksackat, strukit och lagt upp de rutiga, de svarta tar jag imorgon. Det blev ingen träning idag, var tvungen att planera om lite, men sånt händer. Hann åka till landet en sväng i alla fall. Skönt.

Nu har jag skrivit klart veckans uppgift till Skrivarlinjen och jag har även hunnit skriva ihop ett par kortberättelser. Fick inspiration och då är det bara att köra på. Nu ska jag äta och sen är det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Är man 160 cm så är man

  1. Känner igen det! Är 150cm och undviker oftast att köpa byxor ;P

    sv: jag hoppas jag börjar skriva mer i bloggen snart. har tyvärr haft ett extremt jobbigt och märkligt år :/ så orken och fokuset är sällan på topp tyvärr
    kram

  2. enna skriver:

    Tro mig jag vet hur det är! Jag är 1,58 , man blir glad när ett par byxor passar perfekt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *