Vi som är lite bakom…

På söndag är det party i Staterna i form av Oscarsgala. En underbar tillställning som jag inte skulle ha något emot att besöka. Jag hörde att många hade protesterat mot att vissa kategorier av priser ska delas ut under reklampauserna. Nu hade det tydligen blivit ändring på det och det tackar vi särskilt för.

För vad vore en film eller en teaterföreställning utan mask och peruk, utan musik och utan regi. Det finns så många olika roller bakom scenen som ingen som ser en film eller föreställning kan förstå. Och alla är viktiga och tillför sin del av kakan.

Sverige har haft många nomineringar vad det gäller mask och andra kategorier och jag tycker det är otroligt kul att detta lilla land sticker fram hakan. I år så är det både mask och musik som vi är nominerade inom. Kanske något mer som jag har missat.

Jag ska försöka att titta på galan så länge jag orkar, det är ju nattetid. Alla dessa vackra frisyrer, smycken och klänningar. Jag älskar vackra saker. Hoppas att Svenskarna som är nominerade tar hem en Oscar, det är de väl värda. Och att alla kanske får ett hum om hur viktiga de som är lite bakom scenen är.

Det behövs några där bakom också

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *