Lax och potatis och mätt i magen

Åkte hem på lunch. Det är skönt att komma ifrån en stund och äta hemma. Jag har den förmånen och det är jag glad över. Ikväll ska jag börja bläddra i nya numret av ”Spring”. Det är den enda tidning jag prenumererar på. 162 sidor av intressant intervjuer, tävlingstips, råd om mat och träning och pepp. Alltid lika kul när ett nytt nummer kommer.

Jag skulle helst vilja ut och springa en vända ikväll. Vi får se hur mörkt det är när jag kommer hem. Troligtvis hinner jag inte. Solen skiner och nu smälter snön bort ganska fort. Skönt! Det blir lite geggigt på landet men det torkar snart upp. Jag ska bära in lite ved och elda en brasa i alla fall. Hög mysfaktor!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lax och potatis och mätt i magen

  1. Emma Engström skriver:

    Det är ju verkligen så underbart när solen skiner! Ha en himla bra fredag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *